Новини

Список новин

 

Список
новин:

СП Полтавська газонафтова компанія допомагає Полтавському регіону в боротьбі з коронавірусом

СП Полтавська газонафтова компанія допомагає Полтавському регіону в боротьбі з коронавірусом7 квітня, Полтава – СП ПГНК профінансувала закупівлю медичного обладнання та засобів індивідуальних захисту для медичного персоналу Полтавщини.

Із запитом про необхідну допомогу до компанії звернулось керівництво Новосанжарської та Машівської районних рад Полтавської області. Крім цього, компанія закупила та особисто передала захисні одноразові костюми, медичні окуляри, захисні рукавички, а також медичні маски та распіратори.

«Проблема із забезпеченням лікарів засобами індивідуального захисту є нагальною, оскільки важко забезпечити у достатній кількості потрібними засобами всі медичні заклади. Тому сьогодні роль приватного бізнесу у боротьбі з пандемією є надзвичайно високою. Вдячні компанії СП ПГНК за те, займають відповідальну позицію та допомагають зберегти здоров’я людей Полтавщини», – прокоментувала головний лікар Новосанжарської центральної районної лікарні Ольга Гиря.

«СП ПГНК завжди була частиною спільноти Полтавщини, не залишаючись осторонь проблем та активно долучалася до їх вирішення. У нелегкий час для всієї країни, перед загрозою Covid-19, наша компанія також вирішила допомогти та підтримати медиків, саме вони сьогодні «на передовій» боротьби із епідемією. Ми вже передали допомогу на декілька сотень тисяч гривень та ведемо комунікацію із Полтавською Обласною Державною Адміністрацією щодо додаткової допомоги», – відзначив Віктор Гладун, генеральний директор СП ПГНК.

СП ПГНК займає активну соціальну-відповідальну позицію, допомагаючи громадам Полтавщини вже протягом більше 25 років. У минулому році компанія передала благодійної допомоги на проекти на суму більше 2 мільйонів гривень. Крім цього, частина від сплачених компанією податків та ренти спрямовується до місцевих та обласного бюджету Полтавщини.