Новини

Список новин

 

Список
новин:

Команда ПГНК здобула перше місце у класі L30 в найбільшій регаті світу Barcolana 51

Наша команда перед гонкою, зліва на право: Руслан Бандур (заступник головного інженера технічного відділу), Олександр Соляник (начальник віддіу буріння та ремонту скважин), Олексій Орловський (інженер з розробки, департамент геології), Світлана Петрук (радник генерального директора з юридичних питань), Сергій Григоренко (тракторист будівельної служби), Дмитро Аксьонов (начальник інвестиційного відділу), Віктор Гладун (генеральний директор), Олександр Котеленець (начальник зміни виробничого відділу), Віталій Сікоринський (начальник транспортної служби).

Трієст, Італія, 13 жовтня 2019 року –  СП Полтавська газонафтова компанія(ПГНК) стала учасницею найбільшої регати світу – Барколана та здобула перше місце у класі L30.

СП СНГК була представлена двома командами, одна з яких зайняла перше місце серед  класу L30, друга команда –  четверте місце, а у загальному рейтингу, який включає усі класи яхт,  88 і 189 місця.  Всього зареєструвалось 2067 яхт, до фінішу дійшло 1070.

«Стати першими в своєму класі у такому масштабному заході  – це результат командної взаємодії, у цьому є схожість спорту та нашої роботи. У складі команди ПГНК були представники різних департаментів: від працівників виробництва до адміністративного персоналу. У вітрильному спорті – без злагодженої роботи неможливо результативно подолати дистанцію. Приємно, що команда ПГНК як у спорті, так і виробничих показниках досягає успіху»,  – прокоментував Віктор Гладун, Генеральний директор СП ПГНК.

Представники ПГНК стали учасниками регати уперше. Метою участі у заході було нагородити робітників компанії різних професій за ефективну роботу та високі досягнуті результати.

Крім того, почесними членами та гордістю команд ПГНК стали справжні професіонали, яких запросили долучитись до події: шкіпером був Родіон Лука – Президент федерації вітрильного спорту України, чемпіон Європи та світу, призер Олімпійських ігор, а іншу команду очолив Андрій Гусенко – спортсмен збірної та 10-кратний чемпіон України. «Команда ПГНК змагалась дуже завзято, хоч більшість вперше брали участь у регаті. Усі працювали дуже старанно, давно не бачив таких злагоджених команд. Правду кажуть, якщо людина професіонал, то професіонал у всьому»,відзначив Родіон Лука.

Додатковим предметом гордості за нашу країну стало й те, що яхти класу L30, на яких брали участь команди ПГНК, були виготовлені в м. Дніпро, Україна. ПГНК завжди віддає перевагу тим національним виробникам, які ставлять якість та професійність на перше місце.

Барколана – це міжнародна вітрильна регата, що проводиться щороку, починаючи  з 1969 року в Трієстській затоці. Як професіонали так і любителі вітрильного спорту стартують з однієї лінії на різних човнах, які розподілені між собою на класи залежно від довжини човна. Кожного року близько 25 тисяч учасників та більше 2000 яхт беруть участь у гонці в Італії.

Більше фото ви можете знайти тут.