Новини

Список новин

 

Список
новин:

CEO JKX Oil&Gas та СП ПГНК Віктор Гладун взяв участь у зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським

CEO JKX Oil&Gas та СП ПГНК Віктор Гладун взяв участь у зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським5 березня, Полтава – CEO JKX Oil&Gas та СП ПГНК Віктор Гладун взяв участь у зустрічі бізнесових кіл з Президентом України Володимиром Зеленським. На зустрічі були присутні посли країн Великої сімки.

Під час розмови з Президентом, Віктор Гладун висловив бачення Компанії щодо розвитку нафтогазової індустрії, – це створення умов, що сприятимуть поліпшенню інвестиційного клімату в Україні та зменшення фіскального та адміністративного тиску на бізнес.

Генеральний директор назвав такі шляхи вирішення цих проблем:

  • уніфікувати ставки для всіх свердловин (на нові та існуючі свердловини)– 12%/6% у залежності від глибини, впровадити стабільну та передбачувану фіскальну політику в Україні;
  • знизити адміністративний тиск, припинивши необґрунтовані перевірки бізнесу правоохоронними органами;
  • керуватися rule of law (рівність всіх перед законом) – чинні рішення міжнародних арбітражів є загальнобов’язковими до виконання на території України.

Підсумовуючи, Віктор Гладун зауважив: «Дотримання цих умов стане сигналом для закордонних партнерів та потенційних інвесторів, що Україна є цивілізованою правовою європейською державою із привабливим інвестиційним кліматом та сприятливими умовами для ведення бізнесу. Збільшення інвестицій і розвиток бізнесу в країні стануть запорукою зростання надходжень в бюджет та зміцненню енергетичної незалежності України»

СП ПГНК вдячна Президенту України Володимиру Зеленському та голові Полтавської обласної адміністрації Олегу Синєгубову за проведену зустріч та запрошення.