Новини

Список новин

 

Список
новин:

Полтавська газонафтова компанія підтвердила європейську якість скрапленого газу власного виробництва.

СП «Полтавська газонафтова компанія»  отримала підтвердження відповідності якості скрапленого газу власного виробництва  стандартам Європейського Союзу. Сертифікат відповідності стандарту EN 589:2017 був виданий 15 лютого 2018 року органом із сертифікації нафтопродуктів та систем якості «МАСМА-СЕПРО».

Наявність даного сертифікату свідчить про те, що скраплений газ, який виробляє компанія, відповідає міжнародним стандартам. Споживач може бути впевненим у тому, що він отримує продукцію високої якості.

Як вже повідомлялось раніше, відповідно до комерційної стратегії компанії, ПГНК планує протягом цього року вийти на прямі продажі  кінцевим споживачам. Цей механізм передбачає привабливі та прозорі фінансові інструменти співробітництва, а також дозволить забезпечувати потреби споживачів у продукції найвищої якості за конкурентоспроможними цінами.

Основними принципами комерційної стратегії СП ПГНК є прозорість, стабільність та гарантована якість продукції. Ці принципи та репутація надійного постачальника дозволяють компанії залишатися активним гравцем ринку скрапленого газу України, починаючи з 2011 року.