Новини

Список новин

 

Список
новин:

Акціонери JKX Oil&Gas переобрали Віктора Гладуна виконавчим директором ради директорів JKX

СЕО Віктор Гладун висловив своє бачення виходу із газонафтової кризи19 червня, Лондон – за результатами щорічних загальних зборів акціонерів JKX Oil&Gas plc (далі – JKX), було прийняте рішення 99,9% голосів щодо переобрання Віктора Гладуна виконавчим директором Ради директорів групи компаній JKX.

JKX повідомляє про прийняття 1,2,3, 4,5,6,7,8,9 та 10 звичайних Резолюцій та 11 особливої Резолюції. Під час голосування були переобрані Голова Ради директорів Чарльз Валескіні, незалежні невиконавчі директори Тоні Альвес та Рашид Джаваншир, а також невиконавчий директор Михайло Бакуненко.  Дане рішення опубліковано на сайті Лондонської фондової біржі.

«Ми раді, що нас підтримали 99,9% голосів акціонерів JKX. Вдячні за схвалення результатів нашої роботи за минулий рік та довіру. Разом з Радою директорів ми продовжуємо працювати над сталим розвитком JKX у складних умовах ринку, забезпечуючи ліквідність Групи та впроваджуючи раніше прийняті стратегічні рішення», – зазначив СЕО JKX Віктор Гладун.

Нагадаємо, JKX в 2019 році збільшила видобуток вуглеводнів на 20% в порівнянні з 2018 роком – до 10 748 барелів нафтового еквівалента на добу. Видобуток всіх вуглеводнів в Україні при цьому зріс на 52% – до 5 584  барелів нафтового еквівалента на добу.

Також, вперше за 10 років JKX позбулась усіх боргових зобов’язань, здійснивши остаточну виплату у лютому 2020 року у розмірі $5,82 млн за конвертованими облігаціями 2013 року, в тому числі $5,44 млн основного боргу.