Новини

Список новин

 

Список
новин:

Практичний досвід для студентів-нафтогазовиків: СП ПГНК готує майбутніх спеціалістів нафтогазової індустрії

4 березня, Полтава – на підприємстві СП «Полтавська газонафтова компанія» (далі – СП ПГНК) завершили виробничу практику студенти Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка.

СП ПГНК вже традиційно співпрацює з Полтавською політехнікою та разом готує майбутніх спеціалістів нафтогазової індустрії.

Наша мета – забезпечити розвиток нафтогазової галузі, шляхом співпраці з профільними навчальними закладами для якісної підготовки першокласних фахівців.

Виробничу практику на підприємстві СП ПГНК проходили дві студентки 4 курсу бакалаврату за спеціальністю «Технології захисту навколишнього середовища» та «Нафтогазова інженерія» Полтавської політехніки з метою розширення своїх кваліфікаційних знань.

Студентки ознайомились з ключовими процесами роботи нафтогазової компанії: від підготовки дозвільної документації в сфері видобутку, до самого процесу видобутку вуглеводнів з свердловин, роботи сепаратору, зберігання та транспортування вуглеводнів.

«Полтавська політехніка вдячна за співпрацю СП ПГНК та можливість залучити наших студентів до практичних процесів виробництва компанії. Це вкрай важливий практичний досвід для наших майбутніх спеціалістів», – прокоментувала старший викладач кафедри Нафтогазової інженерії та технологій Полтавської політехніки Юлія Чухліб.

«Компанія відкрита для майбутніх спеціалістів, ми ділимося досвідом та найкращими практиками, і для нас важливо бути партнером Полтавської громади, у т.ч співпрацюючи з профільними місцевими навчальними закладами», – зазначила юрисконсульт з питань екології СП ПГНК Людмила Хоміч.

Після успішного закінчення навчання випускники Полтавської політехніки можуть продовжити працювати у компанії за наявності вакансій та рекомендацій безпосередніх керівників.