Новини

Список новин

 

Список
новин:

Полтавська газонафтова компанія стала партнером Українського газового форуму

Київ, 16 жовтня 2018 року – Минулого тижня в Києві пройшов четвертий Український газовий форум, партнером якого виступила СП «Полтавська газонафтова компанія» (ПГНК). Однією з особливостей Форуму є широке коло учасників, серед яких  – представники українських та іноземних газових компаній, світової експертної спільноти та органів влади.

Перший день форуму був присвячений питанням ринку газу, ціноутворення та поточним трендам на цьому ринку. Другий день об’єднав представників компаній, які працюють у секторі видобутку вуглеводнів.

У панельній дискусії щодо перспектив українського видобутку Микола Оринчак, заступник технічного директора ПГНК, презентував технології буріння, які компанія використовує на виснажених родовищах. Серед таких технологій – буріння бічних стволів та капітальний ремонт свердловин.

«Враховуючи той факт, що більшість ліцензій ПГНК доволі виснажені, ми працюємо над пошуком нових ліцензій. Поки пошуки тривають, такі методи як буріння бічних стволів та капітальні ремонти свердловин є ефективними для збільшення видобутку», – відзначив Оринчак у своєму виступі.

ПГНК висловлює вдячність організаторам Форуму та його учасникам за те, що вони роблять свій внесок у розвиток нафтогазового сектору країни, а також пропонують шляхи вирішення проблем, які виникають у реформуванні українського газового ринку.