Новини

Список новин

 

Список
новин:

JKX призначає Бена Фрейзера фінансовим директором (CFO)

Компанія «JKX Oil & Gas plc» з задоволенням повідомляє про призначення Бена Фрейзера фінансовим директором (CFO) компанії зі вступом призначення в дію з понеділка 20 листопада.

Останні три роки Бен Фрейзер був фінансовим директором Групи і корпоративним секретарем «Equus Petroleum PLC», нафтової енергетичної компанії Казахстану. До того часу він протягом трьох років був фінансовим директором і фінансовим контролером Групи «Розвідка Видобування «КазМунайГаз», акціонерного товариства, яке є національним флагманом у сфері пошуку, розвідки і видобування нафти та газу в Казахстані, з ГДР, що котуються на Лондонській фондовій біржі. До того, як пропрацювати три роки керівником Групи з питань управління ризикам у ТОВ «Казахмис», він обіймав низку посад у «Deloitte», «NM Rothschild» та HSBC.

Ганс Йокум Горн, голова Ради директорів JKX, зазначив наступне: «Ми дуже задоволені тим, що Бен приєднується до JKX у якості фінансового директора. Він має потужний досвід як у секторі, так і в регіоні і буде важливим гравцем нової команди, що буде намагатися зреалізувати безсумнівний потенціал Компанії.

Я також хотів би подякувати Дмитру Піддубному за його роботу у якості виконуючого обов’язки фінансового директора протягом останніх трьох місяців».