Новини

Список новин

 

Список
новин:

JKX Oil & Gas стала партнером міжнародної експертної події, присвяченої реформам в енергетичному секторі України

23 травня у Лондоні на платформі аналітичного центру Chatham House пройшов експертний семінар на тему «Реформи в енергетичному секторі України: оцінки та перспективи». Партнером події виступила JKX Oil & Gas, материнська компанія СП ПГНК.

Під час першої панелі виступили: Андрій Коболєв, Голова правління НАК «Нафтогоаз України»; Ольга Бєлькова, Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки; Андріс Пібалгс, Комісар ЄС з питань енергетики (2004-2009 рр.), науковий співробітник Флорентійської школи регулювання, які обговорили ключові досягнення та виклики енергетичного сектору України.

В ході другої панелі відбулася дискусія на тему майбутнього газового сектору України та ефективної реалізації його потенціалу. Серед спікерів були Клер Споттісвуд, Голова наглядової ради НАК «Нафтогаз України»; Роман Опімах, Виконавчий директор Асоціації газовидобувних компаній України; Наталія Кацер-Бучковська, народний депутат України.

На сьогоднішній день енергетична безпека є однією з ключових тем як для України, так і для багатьох країн світу. Налагодження міжнародної комунікації з цього питання між провідними експертами, представниками урядів та галузі відіграє важливу роль у зміцненні енергетичної безпеки.