Новини

Список новин

 

Список
новин:

ПГНК увійшла в рейтинг “ТОП-100 кращих менеджерів України”

Генеральний директор Полтавської газонафтової компанії Віктор Гладун увійшов у рейтинг кращих менеджерів України за версією видання Delo.UA під номером 39.

За інформацією Delo.UA, рейтинг складено на основі трьох основних показників: рентабельність чистих продажів за минулий рік – 50%, оцінка профільними HR-експертами за такими критеріями, як особиста, інноваційна і корпоративна ефективність – 30%, голоси читачів Delo.UA – 20%. У фінальний список увійшли 300 СЕО найбільших компаній України за рівнем доходу в 19 галузях.

Такий позитивний результат ставить ПГНК поряд з іншими лідерами та інноваторами ринку, а також демонструє ефективність роботи всієї команди і успішність нової стратегії керівництва компанії.

«Ми раді, що експерти, а також ЗМІ та їх читачі позитивно оцінили прогрес ПГНК за останній рік. Варто зазначити, що такий результат став можливий не тільки завдяки ефективній стратегії, але й завдяки злагодженій роботі всієї команди ПГНК по її реалізації, що дозволило нам вийти на стабільний рівень видобутку вуглеводнів і орієнтувати компанію на подальший розвиток», – зазначив Віктор Гладун.

Детально про рейтинг і його результати на сайті Delo.UA.