Новини

Список новин

 

Список
новин:

Рада директорів призначила Віктора Гладуна Генеральним директором JKX Oil&Gas plc

Лондон, 20 вересня 2019 року – Рада директорів призначила Віктора Гладуна Генеральним директором JKX Oil&Gas plc (далі – Компанія). Дане рішення опубліковано на сайті Лондонської фондової біржі.

До цього моменту Віктор Гладун займав посаду Генерального директора СП “Полтавська газонафтова компанія” (далі – СП ПГНК).

«Компанія JKX Oil&Gas, не зважаючи на стрімке падіння цін на природний газ, демонструє зростання видобутку та позитивні економічні показники, які значною мірою були забезпечені збільшенням видобутку СП ПГНК. Ми продовжимо інвестувати в сталий розвиток Компанії за фахової підтримки Ради директорів Компанії, а також команд JKX і ПГНК», – прокоментував Віктор Гладун.

Віктор Гладун очолює СП ПГНК з 2016 року. За цей час (2016-2019рр) ПГНК подолала негативні наслідки падіння видобутку та змінила тренд на зростання компанії.

За період січень-серпень 2019 року, СП ПГНК збільшила видобуток природного газу на 73% у порівнянні із відповідним періодом минулого року, та на 32% збільшила видобуток нафти й конденсату.

З грудня 2016 року СП ПГНК виконала буріння 4 нових свердловин та 3 бічних стовбурів, 29 капремонтів та операцій з інтенсифікації видобутку. У 2018 році завдяки успішному партнерству з НАК “Надра України”, ПАТ “Укргазвидобування” та ПАТ “Укрнафта”, отримала доступ до ряду ліквідованих або законсервованих свердловин, які розташовані на ліцензійних ділянках ПГНК. Успішні роботи на цих свердловинах дозволили додатково збільшити видобуток.