Новини

Список новин

 

Список
новин:

ПГНК презентувала у Лондоні досягнення за 25 років

ПГНК – Віктор Гладун виступив у Геологічному товаристві Лондона з нагоди ювілею компанії

Лондон, 29 січня 2019 року – СП Полтавська газонафтова компанія (ПГНК) презентувала досягнення компанії у Геологічному товаристві Лондона.

З нагоди 25-річного ювілею ПГНК, компанія запланувала участь у низці заходів. Першим з них став Український форум з розвідки та видобутку природного газу, що відбувся 29 січня у Геологічному товаристві Лондона. Під час Форуму Генеральний директор ПГНК, Віктор Гладун, виступив із презентацією, в якій розповів про важливі досягнення компанії за 25 років. Окрім цього, у своїй доповіді гендиректор розповів про результати минулого року та поділився планами компанії.

«25 років – показник досвіду, гнучкості та ефективності. Наш ювілей – свідчення того, наскільки ефективними та довготривалими можуть бути іноземні інвестиції в український видобуток. ПГНК – компанія, що демонструє це на власному прикладі та робить свій внесок у зміцнення енергонезалежності країни», – прокоментував Генеральний директор ПГНК Віктор Гладун

Серед доповідачів та учасників Форуму були представники ключових органів влади, провідних державних і приватних видобувних компаній, а також представники іноземних компаній таких як: Shell, ExxonMobil, INA, Arawak, Erenco, MOL, Sand Hill, Trident Acquisitions, а також сервісні компанії Baker Hughes, Halliburton, Schlumberger, Viking International та SOCAR AQS.

Матеріали виступу генерального директора ПГНК Віктора Гладуна доступні за посиланням: http://www.jkx.co.uk/~/media/Files/J/JKX/download-centre/london-january-2019-v-gladun-video-link-updated.pdf

Нагадаємо, 28 січня ПГНК виповнилось 25 років з моменту реєстрації у 1994 році. Компанія стала першим підприємством в українській газовидобувній індустрії, заснованим спільно з іноземною компанією (JP Kenny Exploration & Production Ltd.). Сьогодні компанія є 100% дочірнім підприємством JKX Oil and Gas.