Новини

Список новин

 

Список
новин:

СП ПГНК передала експрес-тести для Полтавщини

СП ПГНК передала експрес-тести для Полтавщини27 квітня, Полтава – СП ПГНК закупила тести для експрес-діагностики COVID-19 для Полтавської обласної інфекційної лікарні та Новосанжарської центральної районної лікарні.

Із запитом про необхідну допомогу та сприяння при закупівлі тестів швидкого реагування звернувся Департамент охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації. Так, компанія закупила та особисто передала двом лікарням 570 тестів для діагностики COVID-19.

«Будь-яка допомога зі сторони бізнесових кіл є важливою для нас задля швидкого виявлення та недопущення розповсюдження коронавірусу. Ми вдячні СП ПГНК за небайдужість та готовність підтримати Полтавський регіон в такий непростий для всіх час», – прокоментувала головний лікар Полтавської обласної клінічної лікарні Свириденко Наталія Петрівна

Із початком пандемії СП ПГНК активно допомагає Полтавщині. Так, Компанія закупила та передала лікарням распіратори, медичні маски та захисні одноразові костюми.

«СП ПГНК ось вже більше 25 років реалізовує благодійні проекти різного масштабу для Полтавського регіону. Компанія сьогодні, як ніколи, відчуває необхідність підтримки для спільноти Полтавщини, особливо для медиків, які продовжують працювати в надскладних умовах. Загалом СП ПГНК вже надала допомогу майже на 4,5 млн гривень в період боротьби із COVID-19. Ми вдячні медичним працівникам усіх рівнів, які приймають виклики, що постають зараз, у розпал пандемії та захищають здоров’я українців.», – відзначив Генеральний директор СП ПГНК Віктор Гладун.