Новини

Список новин

 

Список
новин:

ПГНК взяла участь у Другому галузевому форумі в Полтаві

Полтава, 11 жовтня 2018 року – Сьогодні представники Полтавської газонафтової компанії (ПГНК) взяли участь у Другому галузевому форумі з теми «Соціальне партнерство», який присвячений питанню співпраці газодобувних компаній з місцевою владою. ПГНК також  виступила партнером події.

ПГНК на Форумі представляла юридичний консультант компанії Людмила Хоміч. Свій виступ пані Хоміч присвятила екологічному моніторингу як прояву соціальної відповідальності газовидобувних компаній. Юрисконсульт поділилась з учасниками Форуму трьома основними принципами, на яких базується екологічна етика ПГНК, серед яких – врахування екологічного фактору у процесі прийняття рішень щодо використання природних ресурсів, створення єдиного концептуального простору в рамках діяльності ПГНК, присвяченого раціоналізації газовидобувної діяльності, а також розвиток співпраці з місцевими органами влади з метою консолідації зусиль по збереженню довкілля.

Базуючись на цих принципах, ПГНК втілила практичні кроки, успішно впровадивши мережу контролю підземних та поверхневих вод, ґрунтів, біорізноманіття під час повного циклу робіт у районі їх проведення. Крім того, компанії вдається ефективно реалізовувати компонент співпраці з органами влади,  зокрема у розбудові природоохоронної інфраструктури разом з територіальними громадами, а також забезпеченні системи Державного моніторингу довкілля необхідною інформацією.

Від імені ПГНК Людмила Хоміч подякувала за участь у Форумі та висловила підтримку заходів з розвитку та зміцненню взаємодії між газовидобувними компаніями та представниками громад.