Новини

Список новин

 

Список
новин:

JKX Oil & Gas опублікувала результати роботи за 1 квартал 2021 року на Лондонській фондовій біржі

14 квітня, Лондон – JKX Oil & Gas plc (далі – JKX), материнська компанія СП «Полтавська газонафтова компанія» (далі – СП ПГНК), опублікувала результати роботи за 1 квартал 2021 року на Лондонській фондовій біржі.

Згідно звіту JKX, видобуток всіх вуглеводнів українського активу, СП ПГНК, знизився на 12%, у порівнянні з 4 кварталом минулого року. Зокрема, показник видобутку природного газу становить 46,549 тис. м3, нафти та конденсату – 8,971 тис тон.

За І квартал 2021 року СП ПГНК здійснила відновлення Ігн-111 свердловини Ігнатівського родовища, бурінню бічного стовбуру НМ-75 та КРС НМ-76 свердловини Новомиколаївського родовища. Повідомляється, що 9 квітня було розпочато буріння нової свердловини Ігн-149 Ігнатівського родовища.

У звіті зазначається, що в Україні з січня по березень спостерігається позитивна динаміка відновлення цін на вуглеводні.

Більш детальна інформація за посиланням: https://www.londonstockexchange.com/news-article/JKX/quarterly-operations-update/14936206

Довідка

СП «Полтавська газонафтова компанія» – спільне українсько-британське підприємство, яке було створене у 1994 році, є дочірнім підприємством JKX Oil & Gas plc.. СП ПГНК є одним з лідерів серед недержавних нафтогазовидобувних підприємств України. Сфера діяльності компанії – пошук, розвідка, видобуток та підготовка газу та нафти. Полтавська газонафтова компанія використовує найсучасніші технології і методи у досягнення Україною енергетичної незалежності.

Материнська компанія, JKX Oil&Gas plc, є публічною компанією, акції якої торгуються на Лондонській фондовій біржі з 1995 року та керується Радою директорів. Генеральним директором СП ПГНК та JKX Oil&Gas plc є Віктор Гладун, який очолює компанію з 2016 року.