Новини

Список новин

 

Список
новин:

ПГНК взяла участь у Бізнес-форумі в рамках Тижня України в Лондоні

Лондон, 10 жовтня 2018 року – Робочий тиждень Полтавська газонафтова компанія (ПГНК) розпочала з виступу на Бізнес-форумі в рамках Тижня України в Лондоні. Бізнес-форум має на меті відкрити нові можливості співпраці між британськими та українськими компаніями.

У третій день Форуму, в рамках обговорення питань нафтогазового сектору, з презентацією виступив Генеральний директор ПГНК Віктор Гладун. У своїй презентації пан Гладун поділився результатами роботи компанії за 9 місяців поточного року, розповів про 25-річний досвід роботи компанії в Україні з іноземними інвестиціями, відзначив позитивні зміни в законодавчому полі, а також окреслив напрямки для подальшого удосконалення.

У панелі, яка була присвячена видобутку та торгівлі, взяли участь в якості спікерів Андрій Коболєв, Голова правління НАК «Нафтогаз України», Ольга Бєлькова, Заступник голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Роман Опімах, Виконавчий директор Асоціації газовидобувних компаній України, а також Алістер Макбейн, Президент Аравак Енерджі.