Новини

Список новин

 

Список
новин:

Зміни у складі Директорату

Компанія JKX оголошує про призначення Ганса Йокума Горна та Андрія Штирби незалежними невиконавчими директорами з негайним набуттям чинності. Відповідно до повідомлення від 31 липня 2017 року, Пол Остлінг, Алан Бігман і Берні Сачер не є членами Ради директорів, починаючи з 24 жовтня 2017 року.

Ганс Йокум Горн, який раніше входив до складу рад директорів таких компаній, як «Уралкалій» та «Єврохім», стає головою Ради директорів.

Андрій Штирба в даний час є генеральним директором ТОВ «Стівідори Ямал». До цього він обіймав посаду керуючого директора компанії «Альфа Капітал Партнерс».

Ревізійна комісія буде складатися з Андрія Штирби (голова) та Ганса Йокума Горна.

Віктор Гладун залишається на посаді виконуючого обов’язки генерального директора.

Наразі Рада директорів складається з Ганса Йокума Горна, Володимира Татарчука та Андрія Штирби.

Ведеться активний пошук для завершення формування Ради директорів відповідно до вимог Кодексу корпоративного управління Великої Британії.

Ганс Йокум Горн, який заступає на посаду голови, сказав: «Це компанія зі значним потенціалом. Для мене як для голови Ради директорів першочерговим пріоритетом стане завершення формування Ради і створення команди керівників, яка матиме всі необхідні якості для того, щоб просувати ділові інтереси компанії і реалізувати цей потенціал.

Я хотів би офіційно висловити нашу подяку за відданість, проявлену Полом Остлінгом, Аланом Бігманом та Берні Сачером, і за той вагомий внесок, який вони зробили у розвиток компанії за останні майже два роки».