Новини

Список новин

 

Список
новин:

Лабораторія СП ПГНК отримала національну акредитацію перевірки якості скрапленого газу

22 грудня 2020 року, Київ – СП «Полтавська газонафтова компанія» (далі – СП ПГНК) акредитувала власну випробувальну лабораторію відповідно до національних стандартів та відтепер може надавати послуги з оцінки відповідності скрапленого газу.

Випробувальна лабораторія отримала атестат про акредитацію у Національному агентстві з акредитації України (далі – НААУ) за напрямком діяльності «випробування газу нафтового скрапленого за фізико-хімічними показниками» відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025:2017.

Отримання даної акредитації означає, що випробувальна лабораторія СП ПГНК має право здійснювати перевірку якості скрапленого газу відповідно до показників українського стандарту, який одночасно відповідає вимогам європейського стандарту та видавати паспорти якості з використанням національних знаків акредитації. Це відповідає вимогам «Технічного регламенту щодо вимог до газу скрапленого для автомобільного транспорту комунально-побутового споживання та промислових цілей». Також, лабораторія готова до надання сервісних послуг із сертифікації.

Нагадаємо, що Полтавська газонафтова компанія – перший приватний виробник скрапленого газу в Україні. ПГНК побудувала власний завод з виробництва СВГ в 2011 році.