Новини

Список новин

 

Список
новин:

Полтавська газонафтова компанія стала членом Української асоціації скрапленого газу

Київ, 20 березня 2018 р. – Полтавська газонафтова компанія стала новим членом Української асоціації скрапленого газу (УАСГ). Про це було офіційно повідомлено учора, 19 березня, під час засідання Асоціації.

«Членство в УАСГ дає нашій компанії можливість, разом із іншими учасниками ринку, працювати над створенням прозорих та чітких умов ведення бізнесу на ринку скрапленого газу в Україні. Ми впевненні, що ПГНК зможе зробити вагомий внесок до роботи Асоціації, оскільки наші спеціалісти володіють значною експертизою в даному секторі», прокоментував Генеральний директор ПГНК Віктор Гладун.

ПГНК має 24-річний досвід у нафтогазовому секторі та працює на ринку скрапленого газу з 2011 року. Компанія була першою серед приватних компаній, яка побудувала установку поглибленого вилучення скраплених вуглеводнів. Окрім цього ПГНК має власну лабораторію для проведення аналізу скрапленого газу, а також в цьому році отримала підтвердження відповідності скрапленого газу власного виробництва європейському стандарту ДСТУ EN 589:2017, про що повідомляла раніше на своєму сайті.

«Асоціація вітає членство ПГНК і вважає, що досвід компанії стане цінним активом у роботі професійної спільноти над створенням конкурентного ринку скрапленого газу в Україні», вважає Генеральний директор УАСГ Станіслав Батраченко.

***
Українська асоціація скрапленого газу була створена у 2007 році та є профільним об’єднанням підприємств з метою розвитку скрапленого газу в Україні. Асоціація бере участь у розробці рекомендацій до законодавства та нормативно-правових актів, які покликані розвивати ринок скрапленого газу в Україні та сприяти впровадженню міжнародних стандартів якості палива, прозорості та конкурентності. Детальніше з діяльністю Асоціації можна ознайомитись за посиланням.