Новини

Список новин

 

Список
новин:

Віктора Гладуна обрано до Ради Директорів JKX Oil and Gas plc з підтримкою 100% голосів акціонерів

Лондон. 23 травня  –  Під час Щорічних загальних зборів Групи JKX Oil and Gas plc (Далі – Група) 100% акціонерів проголосували за обрання Віктора Гладуна, Генерального директора СП ПГНК, до Ради директорів Групи. Повідомлення про це з’явилось на Лондонській фондовій біржі 23 травня.

Віктор Гладун

Віктора Гладуна обрано до Ради Директорів JKX Oil and Gas plc з підтримкою 100% голосів акціонерів

Завдяки ефективній командній роботі всього персоналу ПГНК протягом останніх двох років, компанії вдалося значно покращити свої виробничі та фінансові показники, що, у свою чергу,  призвело до покращення результатів всієї Групи. Переконаний, що ці фактори стали перевагою при голосуванні за мою кандидатуру до Ради Директорів” – прокоментував В.Гладун.

Віктор Гладун очолив СП ПГНК у 2016 році. З липня 2017 по лютий 2018 року Гладун виконував обов’язки Генерального директора JKX Oil and Gas. Під його керівництвом, новому менеджменту вдалося попередити настання кризи від наслідків неуспішної програми гідророзривів пласту (ГРП). Також була відновлена ліквідність компанії, оптимізовані витрати, переглянута програма робіт ПГНК.

Крім того, компанії вдалось зупинити падіння видобутку та наростити виробництво. За цей час СП ПГНК пробурила дві нових свердловини. У 2018 році ПГНК збільшила свій прибуток на 31.4%. Цим вона забезпечила 80% прибутку Групи JKX.

За результатами 2018 року, дохід Групи JKX Oil & Gas plc склав $92.9 мільйони, а чистий прибуток – $15.3 мільйони.

СП ПГНК  – український актив британської компанії JKX Oil and Gas, заснована у 1994 році. Акції компанії JKX Oil and Gas розміщуються на Лондонській фондовій біржі з 1995 року.