Новини

Список новин

 

Список
новин:

Делегація ПГНК відвідала ювілейну 50-у виставку ОТС 2019 у Х’юстоні (США)

Київ, – 20 травня. Делегація СП ПГНК відвідала найбільшу у світі технічну виставку OTC 2019, що проходила у Х’юстоні (штат Техас, США) 6-9 травня 2019 року.

Делегація ПГНК відвідала ювілейну 50-у виставку ОТС 2019 у Х’юстоні (США)

ОТС (Offshore Technology Conference) – провідна подія у світі нафтогазової індустрії вже протягом 50 років і збирає найкращих спеціалістів галузі з усього світу – топ-менеджери нафтогазових компаній, інженери, вчені, трейдери, бізнесмени. Цього року свої можливості і технології представили 2500 компаній – учасниць, що є представниками 110 країн.

Представники СП «Полтавської газонафтової компанії» (СП ПГНК) також стали учасниками цього заходу. До складу делегації, що відвідала виставку, увійшли: Олександр Кривенко, Генадій Збронський та Майк Стольте (Mike Stolte). Метою участі делегації було отримання інформації про найновіші досягнення у сфері розвідки й видобутку вуглеводнів, що могли б збільшити ефективність видобутку, особливо в умовах робіт на виснажених родовищах.

Олександр Кривенко, керівник виробництва ПГНК, розповів про свою участь у виставці: «ПГНК завжди була серед лідерів у використанні нових технологій, компанія часто була першою у використанні інновацій у нафтогазовому секторі України. Цінність відвідування виставки ОТС, в першу чергу, полягає у тому, що дозволяє отримати унікальну інформацію щодо трендів у світі технологій та значно збільшує кругозір. На виставці були представлені різні компанії, від виробників техніки до тих, що займаються дослідженнями та інноваційними технологіями. Думаю, дуже важливим є те, що ми змогли познайомитися з керівниками компаній, з якими ми плануємо співпрацювати в Україні. Таким чином, ми сприяємо залученню сучасних технологій у газовидобувну галузь країни».

Своїми враженнями після відвідання виставки поділився Майк Стольте, (консультант JKX OIL&Gas plc, материнська компанія СП ПГНК.): «Виставка зібрала світових лідерів у сфері технологій та інновацій. Чудово було дізнатися, що для деяких компаній було добре відоме ім’я «ПГНК». Наприклад, ми зустріли на виставці представників «Propak», канадської компанії, що будувала для ПГНК завод. Також ми поспілкувалися з викладачем техаського університету (Texas A&M University), якого ми залучаємо для дослідження проблеми «солі» однієї зі свердловин ПГНК. Ця подія була гарною можливістю знайти нових партнерів для співпраці. Так, ми познайомилися з новою компанією, що пропонує продукти для виявлення негерметичності шлейфів. Сподіваємося продовжити з ними діалог».

СП ПГНК приділяє значну увагу питанню використання новітніх технологій для інтенсифікації видобутку вуглеводнів та застосуванню найефективніших заходів у бурінні. Протягом 25 років компанія є одним з лідерів серед недержавних газовидобувних підприємств. За свою історію компанія неодноразово ставала першою у використанні новітніх технологій, таких, як проведення 3D сейсміки або багатоступінчатого гідророзриву пластів.