Новини

Список новин

 

Список
новин:

ПГНК підтримала семінар з прозорості продажу нафтогазових ділянок

Київ, 28 березня 2019 р. – 27 березня у Києві відбувся семінар для ділової спільноти «Прозорро.Продажі. Нафтогазові аукціони в Україні 2019», організований Британсько-українською торговельною палатою за підтримки Полтавської газонафтової компанії.

ПГНК підтримала семінар з прозорості продажу нафтогазових ділянок

Захід був присвячений питанням процедури купівлі нафтогазових ділянок через онлайн аукціони та конкурсу Угод про розподіл продукції. Серед спікерів на семінарі виступили Олег Кирилюк, Голова Державної служби геології та надр України, Андрій Боровик, виконавчий директор Transparency International Україна, Василь Задворний, генеральний директор Державного підприємства «Prozorro» та Наталія Винярчук, донорський координатор інноваційних проектів, Transparency International Україна.

«Забезпечити прозорість купівлі нафтогазових ділянок через онлайн аукціони та PSA-тендери є важливими завданням для залучення інвестицій в нафтогазову сферу України» – відмітила Тетяна Темнюк, керівник департаменту зв’язків з держаними органами та громадськістю ПГНК, під час вітальної промови.

ПГНК у своїй роботі керується міжнародними практиками ведення бізнесу тому послідовно виступає за підтримку прозорих механізмів придбання нафтогазових ліцензій.