Новини

Список новин

 

Список
новин:

СП ПГНК прийняла участь у форумі “Нафта.Газ.Сервіс – 2021”

13 травня, Полтава – СП “Полтавська газонафтова компанія” (далі – СП ПГНК) прийняла участь у щорічному міжгалузевому форумі “Нафта.Газ.Сервіс – 2021”.

СП ПГНК на Сесії №1 «Успішні практики соціального партнерства видобувних компаній та територіальних громад Полтавщини» представила Людмила Хоміч, яка акцентувала увагу на потенціалі територіальної громади, ключових напрямках співпраці СП ПГНК з місцевими громадами та на можливих перспективах соціального партнерства.
«СП ПГНК є надійним та відповідальним партнером не тільки територіальних громад, а й Полтавщини загалом. Участь Компанії в економічному, соціальному розвитку як місцевих громад, так і області проявляється не лише у сплаті рентних платіжів, податків з доходів фізичних осіб, а й у соціальних проектах, наданні додаткової благодійної допомоги.
Не дивлячись на рекордне падіння у 2020 році цін на вуглеводні, Компанія забезпечила фінансування всіх запланованих соціальних проектів, передбачила додаткову допомогу медичним закладам для боротьби з пандемією»,- зазначила Людмила Хоміч.
Також було зауважено, що ресурси для розвитку і розбудови громад, як у вигляді рентних платежів, так і благодійної допомоги, можливі за умови здійснення діяльності підприємства, сприянні громади та партнерським відносинам, які є взаємовигідні для кожної сторони.
СП ПГНК вдячна організаторам форуму, представникам територіальних громад та сподівається на подальшу плідну співпрацю.