Новини

Список новин

 

Список
новин:

Результати засідання Ради директорів JKX

30 червня 2017 року відбулися загальні збори акціонерів JKX, після яких Рада директорів скликала засідання та розглянула результати голосування.

Рада директорів погодила перехідний період, котрий, як очікується, триватиме три місяці. Протягом цього періоду Том Рід та Рассел Хоар залишатимуться консультантами в якості радника генерального директора та виконуючого обов’язки фінансового директора відповідно. Одночасно виконуючим обов’язки генерального директора був призначений Віктор Гладун, який нині є генеральним директором Полтавської газонафтової компанії.

Пол Остлінг, невиконавчий голова Ради директорів, зазначив, що серед пріоритетів під час переходного періоду буде визначення оптимального складу Ради директорів та команди менеджерів, щоб рухати компанію вперед.

Також Пол Остлінг висловив вдячність Тому Ріду та Расселу Хоару за їхню роботу і за згоду надавати консультативну допомогу в перехідний період, Володимиру Русінову за його внесок у роботу Ради директорів протягом останніх півтора року, а також всім співробітникам за їхню незмінно віддану і сумлінну працю.