Новини

Список новин

 

Список
новин:

JKX призначає Буковича директором

12 лютого 2018 року

JKX Oil & Gas plc з задоволенням повідомляє про призначення Крістіана Буковича незалежним невиконавчим директором Компанії. Це призначення набуває чинності 9 лютого 2018 року.

Крістіан Букович має 37-річний досвід роботи у нафтогазовидобувній промисловості. З 2013 року Крістіан працює з компаніями з невеликою капіталізацією, котрі ведуть пошуково-розвідувальні роботи і видобування, а наразі є директором компанії AEEV Ltd, яка займається низькозатратними проектами, пов’язаними з наземним видобуванням нафти, в країнах СНД.

До 2013 року Крістіан 33 роки пропрацював у компанії Shell, базувався у восьми країнах на чотирьох континентах. З 2006 року по 2013 він був віце-президентом з геологорозвідки в Росії та СНД, а також певний час протягом цього періоду входив до складу керівництва групи Shell з міжнародної геологорозвідки та очолював раду директорів компанії CMOC. Раніше він був віце-президентом з комерційних питань підрозділу Global Exploration, директором Shell Technical Services в Ірані і директором Shell Temir (Казахстан).

Наразі рада складається з Ганса Йокума Горна (голови ради), Адріана Коутса, Михайла Бакуненка, Крістіана Буковича, Володимира Русінова, Андрія Штирби та Володимира  Татарчука.  Ганс Горн, Адріан Коутс, Крістіан Букович і Андрій Штирба є незалежними невиконавчими директорами.

Пан Букович приєднається до роботи комітету з питань призначень і комітету з питань винагород.

Коментуючи призначення, Ганс Йокум Горн, голова ради директорів JKX, зазначив: «Ми дуже раді, що Крістіан погодився приєднатися до ради. Його залучення вносить величезний внесок завдяки багатому  профільному досвіду, і його призначення ще більше посилює незалежність ради».

Як повідомлялося раніше, Компанія збирається незабаром скликати позачергові загальні збори акціонерів, щоб продемонструвати підтримку складу нової ради.