Соціальна відповідальність

Список подій

 

Список
подій:

Співробітники ПГНК провели суботник у Полтавському дендропарку

Полтава, 24 квітня 2018 р. – У суботу 21 квітня більш ніж півсотні співробітників Полтавської газонафтової компанії (ПГНК) та члени їхніх родин вийшли на суботник, щоб допомогти прибрати Полтавський дендропарк та підготувати його до сезону відпочинку. ПГНК традиційно бере участь у подібних соціальних проектах та робить свій внесок у відновлення й підтримку чистоти парків та рекреаційних зон Полтавщини.

Під час заходу силами працівників ПГНК, серед яких керівництво компанії та представники майже всіх департаментів, були висаджені близько 40 зелених насаджень у живоплоті, прибрана від сміття та сухостою ділянка території парку та встановлений міст через струмок, що перетинає пішохідну і велосипедну доріжку. Окрім цього, наші колеги виявили цікаву знахідку: покинуті ікони та невелику скульптуру Будди. Ці предмети були передані адміністрації дендропарку для реставрації, одну з ікон після її відновлення буде передано до ПГНК.

Директор Полтавського дендропарку Михайло Шлафер та секретар міської ради Оксана Деркач привітали учасників цього заходу та подякували за проявлену ініціативу.

Це був продуктивний та надихаючий початок вихідних. Дякуємо нашим колегам за участь у суботнику та чудову ініціативу!

Фото у нашому фотоальбомі на сторінці у Фейсбук.