Соціальна відповідальність

Список подій

 

Список
подій:

СП «Полтавська газонафтова компанія» подарувала Нехворощанській ОТГ два автомобілі

Полтава, 27 червня 2019 р. – СП “Полтавська газонафтова компанія” подарувала Нехворощанський Об’єднаної територіальній громаді два автомобіля.

СП ПГНК співпрацює з Нехврощанською громадою з дня заснування компанії

Історія співпраці з Нехврощанською Об’єднаною територіальною громадою (ОТГ) почалася з дня заснування компанії СП ПГНК, зокрема, компанія допомагає Андріївській школі-інтернату, розташованій на території громади, крім того, за результатами минулого року підприємство сплатило до бюджету громади 9,5 мільйона гривень , а з початку 2019 сума ренти досягла вже 5,8 мільйона гривень.

Василь Клименко, директор Служби безпеки ПГНК:

“Полтавська газонафтова компанія” працює на території Нехворощанської громади вже 25 років. Протягом усього часу ми беремо активну участь у житті громади, надаємо допомогу в разі потреби. Для нас важливо мати діалог з місцевими жителями і робити внесок в розвиток регіону”.

Минулого тижня СП ПГНК подарувало ОТГ пожежну машину і мікроавтобус. Пожежна машина стане початковим кроком у створенні майбутньої пожежної служби, а мікроавтобус допоможе вирішити проблему прямого транспортного сполучення з Полтавою.

Володимир Дмитришин, головний інженер СП «Полтавська газонафтова компанія», розповідає:

“Сьогодні компанія подарувала два автомобіля: мікроавтобус і пожежне авто. З часом у Нехворощанській ОТГ планують створити свою пожежну команду. Для місцевих жителів з’являться нові робочі місця”.

Полтавська газонафтова компанія має власну службу пожежної безпеки з досвідченими фахівцями. Для того, щоб дати поштовх розвитку пожежної команди в громаді, компанія проводила в ОТГ підготовчі тренінги для майбутніх пожежників. Після успішного іспиту вони зможуть працювати у пожежній бригаді громади. Компанія і надалі буде проводити для новобранців тренінги і навчальні заходи. Створення в ОТГ власного підрозділу посилить захист і почуття безпеки.

Юрій Мовчан, голова Нехворощанський ОТО, зазначив:

“Згідно з перспективним планом розвитку громади, у нас повинна бути місцева пожежна охорона. Полтавська газонафтова компанія сьогодні передає нам пожежний автомобіль. Крім цього, люди багато скаржаться на пасажирські перевезення. Єдиний автобус, який пов’язував села громади, скасували ще два роки тому. тепер постараємося вирішити це питання.”