Соціальна відповідальність

Список подій

 

Список
подій:

Полтавська газонафтова компанія продовжує роботу з популяризації кар’єри у нафтогазовій галузі

Київ, 5 травня 2018 р. – 25 квітня, в рамках програми співпраці з українськими університетами, відбулася екскурсія студентів Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка на виробничі об’єкти СП «Полтавська газонафтова компанія» (ПГНК). В екскурсії взяли участь майже 40 гостей – студентів та викладачів університету. Учасники заходу відвідали виробничу базу ПГНК, а також установку поглибленого вилучення скраплених вуглеводнів.

«Такі зустрічі дуже продуктивні, адже студенти мають змогу побачити і зрозуміти, як функціонує компанія, задати питання безпосередньо майстрам і керівникам УППНГ. Це як своєрідний анонс майбутньої практики на виробничій базі ПГНК», – вважає в.о. Технічного директора, Олександр Кривенко.

Компанія наполягає на безпосередній залученості практикантів у щоденній діяльності команди. Очікується, що таким чином студенти можуть на практиці ознайомитись з принципами роботи газовидобувної компанії та отримати практичні знання. Зокрема, через постійну роботу з фахівцями ПГНК вони вивчають не тільки технологічний процес, а й тонкощі організації роботи команди.

«Керівництво університету приділяє велику увагу забезпеченню проведення навчання з максимальним наближенням до виробничих умов. Саме тому, в контексті реалізації “дуальної” освіти, частина практичних занять та виробнича практика проходить безпосередньо на нафтогазопромислових об’єктах із забезпеченням для студентів повноцінного 8-годинного робочого дня. Засвоєння професійних навичок та вивчення основ нафтогазової справи можливо забезпечити лише безпосереднім “живим” контактом з виробничими об’єктами» – пояснює заступник директора навчально-наукового інституту нафти і газу ПолтНТУ, Андрій Матвієнко.

Як повідомлялось раніше, СП «Полтавська газонафтова компанія» запустила новий етап програми співпраці з українськими університетами. В рамках зазначеної програми, студенти профільних вищих навчальних закладів отримують унікальну можливість відвідати практичні заняття та екскурсії на виробничій базі ПГНК, а кращі з них будуть відібрані для стажування з подальшим працевлаштуванням.

Більше інформації про програму співробітництва читайте за посиланням.