Соціальна відповідальність

Список подій

 

Список
подій:

ПГНК долучилась до збору коштів для дітей-переселенців з Донбасу

Полтава, 4 червня 2019р. – У залі полтавського театру ім. М.В. Гоголя відбувся благодійний концерт народного ансамблю ПЛАЙ» – «Втрачене дитинство», який підтримала Полтавська газонафтова компанія. Ініціатива організації благодійного заходу належить колективу «Плай», який щорічно присвячує свій концерт збору коштів для тих сімей, які проживають в Полтаві та потребують допомоги. У цьому році зібрані кошти будуть передані для сім’ї переселенців з м.Дебальцево – Валентини Березняк і її трьох онучок, яких вона виховує.

Керівник колективу Лілія Довганюк, прокоментувала ідею щодо зборів коштів: «За допомогою у проведенні концерту ми звернулися до всіх небайдужих. Серед таких — СП «Полтавська газонафтова компанія», яка відгукнулася на наше прохання. Всі зібрані кошти обов’язково будуть направлені саме на підтримку родини Березняків. Війна війною, але діти не повинні страждати! Ми дорослі, маємо їх підтримувати і мрії дітей мають здійснюватися».

ПГНК також надала частину квитків для вихованців та вихователів Андріївської школи інтернату. Відвідали захід й співробітники СП «Полтавська газонафтова компанія» (СП ПГНК). Надія Овсяник, керівник групи перекладачів у СП ПГНК, яка була у залі, підкреслила після концерту: «СП «Полтавська газонафтова компанія» вирішила долучитися до заходу і підтримати організацію цього концерту. Дитинство у всіх різне, і якщо дорослі допомагають дітям, тоді діти ростимуть впевненішими і отримають гідний старт у доросле життя».

У концертній програмі взяла участь народна артистка України – Наталія Май. Головний меседж заходу — зупинити страждання і не бути байдужим до чужого горя.