Новини

Список новин

 

Список
новин:

СП ПГНК реалізувала LPG продукт по рекордній ціні в Україні

26 серпня, Київ –  СП “Полтавська газонафтова компанія” (далі – СП ПГНК) реалізувала LPG продукт по рекордній ціні в Україні – 30100 гривень за тону на платформі e-trade.ppc.net.ua.
У нас найвища якість LPG серед виробників в Україні, завдяки цьому маємо можливість реалізовувати скраплених газ за найвищими цінами на ринку. Ми торгуємо прозоро, публічно та відкрито на власній платформі e-trade.ppc.net.ua“, – зауважив Комерційний директор СП ПГНК Андрій Довганюк.
Окрім цього СП ПГНК має власну акредитовану лабораторію для проведення аналізу скрапленого газу, а також отримала підтвердження відповідності скрапленого газу власного виробництва європейському стандарту EN ДСТУ 589:2017.
В планах Компанії надавати послуги по сертифікації скрапленого газу іншим виробникам.

Довідка

СП «Полтавська газонафтова компанія» – спільне українсько-британське підприємство, яке було створене у 1994 році, є дочірнім підприємством JKX Oil&Gas plc. СП ПГНК є одним з лідерів серед недержавних нафтогазовидобувних підприємств України. Сфера діяльності компанії – пошук, розвідка, видобуток та підготовка газу та нафти. Полтавська газонафтова компанія використовує найсучасніші технології і методи у досягнення Україною енергетичної незалежності.

Материнська компанія, JKX Oil&Gas plc, є публічною компанією, акції якої торгуються на Лондонській фондовій біржі з 1995 року та керується Радою директорів. Генеральним директором СП ПГНК та JKX Oil&Gas plc є Віктор Гладун, який очолює компанію з 2016 року.